MOKYMAI IT, TECHNOLOGIJŲ, PRADINIŲ KLASIŲ MOKYTOJAMS, KLASIŲ VAOVAMS

PRC ,,RoboLabas” metodininkai siūlo:

  •  gegužės 12 d. 15.00 val. technologijų ir informacinių technologijų mokytojams „3D modeliavimo programa „Tinkercad“. Tai nemokama internetinė programa, veikianti žiniatinklio naršyklėje, plačiai žinoma dėl savo paprastumo ir lengvo naudojimo. Tai populiari platforma kuriant 3D spausdinimo modelius, taip pat kaip pradinio lygio įvadas į konstruktyvią geometriją mokyklose. Mokytojas – Arnualdas Dalinda, PRC „RoboLabas“ metodininkas. 
  •  gegužės 14 d. 15.00 val. pradinių klasių mokytojams „Hello Smart – interaktyvus žaismingas grįžtamojo ryšio įrankis pradinėms klasėms“. Linksmieji monstriukai pagelbės mokytojams testus ir apklausas pateikti lengvai ir linksmai. Mokytoja – Klaudija Pelanytė, PRC „RoboLabas“ metodininkė. 
  •  gegužės 14 d. 16.00 val. technologijų ir informacinių technologijų mokytojams „3D modeliavimo programa „Tinkercad“. Mokytojas – Arnualdas Dalinda, PRC „RoboLabas“ metodininkas. 
  •  gegužės 14 d. 16.00 val. klasių vadovams „Įrankiai ,,Padlet“ ir ,,Canva“ nuotaikingai klasės valandėlei“. Pristatomi įrankiai ir idėjos, kaip pravesti nuotaikingą interaktyvią mokslo metų užbaigimo klasės valandėlę. Mokytoja – Rūta Šalkauskaitė, PRC „RoboLabas“ metodininkė.

Renginiams naudojama ZOOM programėlė, tad laukiame Jūsų el. paštų SEMI ne vėliau kaip iki renginio dienos ryto.

Registruotis svetainėje SEMI+.