PADĖKA MOKYTOJAMS

 

Kovo 16-ąją visi ilgai prisiminsime kaip didelių iššūkių pradžią, kai visiškai pasikeitė mūsų visų gyvenimas, įpročiai ir kasdieniniai darbai.

Sakoma, kad kilus audrai vieni stato užtvaras, o kiti – vėjo malūnus. Mokytojai į nuotolinį mokymą pažvelgė kaip į puikią progą tobulėti, kūrybiškai ir drąsiai ieškoti naujų mokymo metodų, nebijoti eksperimentuoti, atrasti.

Norėdami padėkoti savo Mokytojams, mokiniai patys nufilmavo siužetus, o lopšelių-darželių vaikus įamžino mokytojas Mindaugas Yčas. Prie šios gražios iniciatyvos prisijungė Panevėžio miesto savivaldybės Meras Rytis Mykolas Račkauskas, Švietimo, mokslo ir jaunimo reikalų skyriaus vedėjas Dainius Šipelis, tėvai.

Kasdien kažko išmokstame, kažką gauname, kažką sutinkame. Įvertinkime, branginkime, saugokime ir dėkokime už tai. Pasistiebę virš kasdienybės, tiesiog būkime dėkingi. Dėkingumo galia keičia gyvenimą. Kiekviena diena yra dovana, kiekviena  patirtis – naudinga, o kiekvienas kelias visada kažkur veda.

https://drive.google.com/file/d/18RKgRXi2sg1LDlxaFkK8rFPaF7fQkg2H/view?usp=sharing

Panevėžio mokyklų mokiniai ir lopšelių-darželių vaikučiai nuoširdžiai dėkoja savo Mokytojams už kartu išgyventą įtempto laiko patirtį ir dovanoja filmuką-padėką.