PANEVĖŽIO ŠVIETIMO CENTRE ĮVYKO TAU STUDENTŲ SUSITIKIMAS SU GYDYTOJA T. TICHOMIROVA

Gegužės 11 d. įvyko gydytojos Tatjana Tichomirova paskaita apie sveiką gyvenseną.
Susitikimo metu gydytoja paprastai ir vaizdžiai papasakojo, kaip susidaro laisvieji radikalai, apie antioksidantus, kurie gali nuo jų apsaugoti, apie fermentų naudą, žuvų taukus ir panašiai. T. Tichomirova paaiškino, kuo svarbus kiekvienas vitaminas ar mineralas, kokią funkciją jie atlieka, kaip pajutus peršalimo simptomus, pasveikti per vieną dieną.
Dar labai svarbu, saugant savo ir artimųjų sveikatą, požiūris, domėjimasis ir diagnostika. Gydytoja Tatjana diagnozei nustatyti naudoja elektropunktūrinę diagnostiką dr. Folio metodu. Šiuo metodu galima tiksliai nustatyti organų funkcinius sutrikimus, užbėgti ligai už akių, patikrinti, ar tinka vartojami vaistai. Savijautai pagerinti gali užtekti pavartoti papildų ar gerųjų žarnyno bakterijų arba reikia nedelsiant kreiptis pas kitus specialistus.
Paskaitos metu studentai galėjo asmeniškai pasikonsultuoti su gydytoja dėl savo problemų, čia pat vietoje išsitirti arba užsiregistruoti vizitui. Studentai liko patenkinti ir maloniai nustebinti gydytojos nuoširdumu.
Teksto autorė Zita Pranckevičiūtė.